home
| kontakt            slo | eng

O nas | Zakaj postati Svetovalec za imidž | Zakaj sodelovati z nami | Trening | Cena in datum | Kontakt | Seznam svetovalcev

Potek izobraževanja

Čas trajanja izobraževanja – 10 dni

Cilj izobraževanja: udeležence izobraževanja opremiti z novimi spretnostmi in znanji. Z novim znanjem si bo vsak udeleženec okrepil samozavest, ter znal strankam podati natančne, praktične in sodobne nasvete. 

Podrobnosti:

Modul 1 (Stil in razvoj osebnega sloga oblačenja) in modul 2 (Barvna analiza) sta samostojna modula.
Modul 3 (Ustvarjanje podjetja) je brezplačen – če se hkrati udeležite še modula 1 in 2 .  Modula 3 (Ustvarjanje podjetja) in modula  4 (Osnove ličenja) sta na voljo le udeležencem, ki so dokončali izobraževanje Modula 1 ali 2.

Izobraževanje dopolnjujejo zelo kvalitetna in celovita gradiva.  Prejmete jih v trajno last.  Vsebino izobraževanj ves čas posodabljamo. S tem zagotovimo svojim udeležencem resnično kvalitetne informacije. Udeleženci prejmete tudi lastno uporabniško ime in geslo za dostop do spletne trgovine. To je vaš zasebni delovni prostor, kjer se ustvarjajo in shranjujejo portfelji, izvršujejo naročila in dostopate do različnih virov informacij. Če ocenite, da so informacije za vas koristne, jih lahko prenesete na svoj računalnik.

Delovni urnik in število udeležencev

Prijavljenih manj kot 6 oseb
Čas trajanja izobraževanja: 9.00 – 17.00 ure

Prijavljenih od 7 do 12 oseb
Čas trajanja izobraževanja: 8.30 – 17.30

Peti dan izobraževanja je namenjen počitku.

Vsem udeležencem akademije priporočamo, da imajo znanje iz angleškega jezika.

Po končanem izobraževanju udeleženci opravijo dodatne naloge. Namenjene so utrjevanju samozavesti za samostojno delovanje. Po vseh opravljenih nalogah udeleženci prejmejo mednarodno priznan certifikat. Vpišemo jih tudi v mednarodno spletno bazo svetovalcev.

Udeležencem nudimo podporo in pomoč še najmanj 6 mesecev po končanem izobraževanju.

Zahteve:

Predhodnih izkušenj ne potrebujete. Priporočamo vsem tistim, ki jih veseli kreativno in ustvarjalno delo, ki imajo  pripravljenost in energija za delo, ambicioznost in podjetniške spretnosti in tudi začetni kapital. Ocenjujemo, da potrebujete približno 1.000 – 2.000 € zaloge izdelkov (programi, barvne karte …), poslovne vizitke.

Zahtevana tehnična oprema:

 Za uporabo TAIC programa »Vaš Osebni Priročnik Stila« potrebujete dostop do interneta. Poleg tega potrebujete računalnik Pentium 400 PC (še bolje je, če je računalnik še hitrejši/boljši), s 512 MB RAMa ter kakovosten tiskalnik. Računalnik in internet potrebujete tudi za dostop do svoje spletne trgovine – tako lahko ustvarite portfelj, naročite izdelke in si na računalnik naložite dodatne informacije iz naše ponudbe.

 
The Adria Image je edina profesionalna Akademija na področju Adrie Regije, ki izvaja holistična izobraževanja za Svetovalce za imidž, ter jih opramlja z vsemi naj sodobnejšimi in naj inovativnimi potrebnimi pripomočki za nadaljne delo. Pri izobraževanju sodelujemo z Australskim podjetjem „The Australian Image Company“, ki je največje na južni polobli in eno izmed vodilnih na svetu.
Jerneja Agic